Футболистът на ЦСКА Асен Дончев беше избран за играч №1 на третия кръг в efbet лига в традиционната анкета на пресклуб "България".

За него са гласували 6 от общо 18 треньори, които са дали своя вот. Дончев заслужи приза за красивия гол, които отбеляза във вратата на Черно море Варна, с който донесе победата на своя отбор с 1:0 над "моряците".

"С влизането ми срещу Черно море с първото си докосване реших мача. Надявам се да получавам повече шансове. В предишния мач с Берое нямах късмета да отбележа гол, но се надявам още следващия мач да вкарам.

Най-важното е да получавам повече шансове. Дали като крило, или защитник няма значение.

Саша Илич е изключителен треньор, радвам се, че го имаме. Атмосферата е добра, набрахме инерция. Надяваме се в четвъртък също да зарадваме феновете с добър резултат. Надявам се това да е нашата година. Имаме силен състав и изключителен треньор.

Моят дебют беше преди година и половина, след като се възстанових от тежка травма. Любо Пенев ме пусна срещу Монтана. Беше много емоционално.

Няма значение къде играем Националният стадион "Васил Левки" е близо до "Армията". Според мен ние сме по-добрият отбор и ще се поздравим с успеха. Още като дойде Саша Илич имах личен разговор с него и му споделих, че съм играл крило. Всеки път като ме пуснат се опитвам да давам максимума от себе си. Винаги когато лчност като Алън Пардю те поздрави е добре", сподели Дончев.

Джонатан Линдсет направи първа тренировка с ЦСКА

Джонатан Линдсет направи първа тренировка с ЦСКА

Дълго те чакахме, Линдс! Успех, съобщават "червените"