Бившият треньор на ЦСКА - Александър Станков, коментира пред "Тема Спорт" играта на отбора и впечатленията си от работата на Милош Крушчич и неговия екип.

"На мен като на фен не ми се нрави продукцията, която показва ЦСКА. Не мога да ме убедят с играта си. Искам да виждам ЦСКА с по-офанзивен стил. Да, не допускат гол, но хората искат освен запазване на суха мрежа да има и атракция. Вярно е, че целта оправдава средствата, но на ЦСКА му подхожда по-нападателен стил на игра. А ние играем като отбор, който по-скоро цели да не загуби срещата, да вземе нещо, отколкото да доминира".

"ЦСКА дори и да побеждава, ако не играе атрактивно, това не се харесва на хората. Има и немалко футболисти, които не могат да убедят, че заслужават да носят екипа на ЦСКА. Мисля, че вече и ръководството е наясно с това. Хора като Тони Уот, Отабор, Кери, на когото не мога и името да запомня...Или пък австралиецът Юрич, който още не е бил титуляр?! Това са хора, които изобщо не убеждават и не мога да се съглася с такава трансферна политик

Белтраме от кратко време е в отбора и горе-долу изглежда като някакъв светъл лъч, но не бива да се палим с големи очаквания отсега. Нека да минат повече мачове и тогава да коментираме. Много е рано да му се дават оценки. Не мога да не споменат и Антов, за когото всички говорят в последно време. Бих казал, че той търпи развитие. Но и при него не бива да сме твърде крайни в оценките. Предимството на Антов е, че е млад. Трябва да му се дава още шанс. Има много какво да подобрява. Но той определено радва с представянето си", заяви Станков.

Удинезе и Лийдс се интересуват от младата звезда на ЦСКА

Удинезе и Лийдс се интересуват от младата звезда на ЦСКА

Валентин Антов прикова вниманието на реномираните клубове