Ситуацията от днес с Гриша Ганчев и сина му Данаил е пълен абсурд, обяви пред bTV адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов. Двамата се явиха в Главна дирекция Национална полиция в столичния квартал "Младост". Смята се, че причината е сигнал за евентуално манипулиране на мачове.

"Не знам кой ви е дал информацията за разпит. Разпит се води, ако има досъдебно производство. Няма как да ви кажа причината, защото се води разследване. Пълен абсурд като цяло. Започва сезонът... Не мога да ви дам подробности, защото все пак и колегите от полицията имат процесуални задължения, трябва да си ги свършат. Тотален абсурд".

"Няма как да имаме информация откъде е подаден този сигнал. Аз съм адвокат и няма как да ви давам информация дали за мачове или за какво точно става въпрос. Нека уважаваме институциите. Ако някой дава такива подробни информации - или работи там, или е подал сигнала. Моята интерпретация е, че е свързано с началото на футболния сезон.

Мисля, че всеки нормален човек може да си направи заключението защо в ключови моменти за отбора се появяват всякакви такива атаки, които отминават за месец".

ЦСКА взима сърцат халф от Норвегия?

ЦСКА взима сърцат халф от Норвегия?

Ето подробности