Треньорът на Черно море Никола Спасов заяви,ч е Красимир Балъков му е помагал с разузнаването на Щутгарт. Той допълни, че „моряците" ще се опитат да играят като равен с равен с „швабите".

„Истината е, че в Щутгарт има много силни футболисти. Не е само Марио Гомес. Разговаряхме с Краси Балъков. Той ни каза каквото знае. Не се притесняваме, че е говорил и с ръководителите на немския отбор за нас. Разменихме си видеокасети. Няма с какво да се изненадаме. В съвременния футбол и при тези съвременни технологии е трудно да остане нещо незабелязано в играта на отборите от Европа. Не се притеснявам и от съдията. В България достатъчно ни режат и знам какво е. Сигурен съм, че в такива мачове няма как да се греши така нагло както в нашето първенство" допълни наставникът на варненци.

„Жалко и за вас, журналистите, и за нас, футболистите, че играем пред толкова малко публика. Не вярвам да се напълни стадионът, въпреки че излизаме срещу миналогодишния шампион на Германия Щутгарт. Благодаря ви, че оценявате попадението ми срещу Нетаня от центъра на терена. Но не всеки път се получава. Бъдете сигурни, че срещу Щутгарт и най-малката възможност да имам да вкарам пак от центъра, ще го направя", заяви звездата на „моряците" Александър Александров - Кривия.