Наставникът на Черно море - Илиан Илиев коментира равенството с ФК ЦСКА 1948, както и скандала с Алекс Фернандес, който реагира бурно при смяната си.

"Голяма част от мача се представихме така, както искахме. Владеехме топката, имаме добри единици. Доволен съм като цяло от представянето ни, но опитен отбор като нашия с високи футболисти, не може да получи такъв гол. Една ситуация ни взе двете точки.

Красен Кралев: Черно море пак пише история!

Красен Кралев: Черно море пак пише история!

В петък вечер "зелено-белите" на Илиан Илиев завършиха наравно 1:1 като гост на ФК ЦСКА 1948

Стояхме по-добре от ФК ЦСКА 1948 с топката, все още имаме какво повече да изискваме в завършващата фаза на играта, нуждаем се от самочувствие. Това е футболът, една грешка ни костваше победата."

"Алекс Фернандес показа неуважение към колегата си който влиза в игра, както и към решенията на треньорския щаб.

ФК ЦСКА 1948 и Черно море завършиха 1:1 в мач от 10-ия кръг на efbet лига

Двубоят между ФК ЦСКА 1948 и Черно море не излъчи победител

Така "червените" са на пето място с 14 пункта, докато "моряците" заемат втората позиция с 24 точки

Такива хора нямат място на пейката и затова му казах да напусне. Ще има много сериозни последствия, защото не му е за първи път. Взехме го от нищото, вече се мисли за звезда, а всъщност още нищо не е направил."

"С изключение на първите минути на второто полувреме, държахме инициативата в мача. Трябваше да играе с по-голямо самочувствие, още повече, че тук на този стадион няма натиск от фенове", коментира Илиев.