Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев бе доста недоволен след загубата с 1:2 от Левски. Специалистът изрази мнението си за програмата, както и обяви, че съдията Гидженов е помогнал на "сините" днес.

"Доволен съм от играчите. През първата част бяхме по-добрия отбор и заслужено поведохме. Не застанахме добре при корнера и ни изравниха. През втората част беше двуостър мач. Трябваше да сме по-прецизни във финалната третина. Опасявахме се от съдията, той не беше на нивото на мача. Двама човека в засада при гола на Левски. Това помогна за обрата, мачът беше равностоен иначе. Не трябваше да допускаме изравнителен, но се случват това. С помощта на съдията Левски показа как 12 минути не се играе футбол. След победния гол не се играеше футбол и това трябваше да правим ние в предишния мач срещу Царско село. От нито един футболист не съм недоволен обаче. Програмата е мислена на маса. Имаме три гостувания в рамките на седмица и ще пътуваме 3000 километра, което не е нормално".

Мартин Райнов: Да внимават другите отбори

Мартин Райнов: Да внимават другите отбори

"Труден мач за нас"

"Нищо не се променя за момента. Имаме съответно 4 и 5 точки аванс. Трябва да се приберем към 5-6 часа сега и след два дена да пътуваме отново. Кадрово ще имаме също определени затруднения, но трябва да продължим напред", заяви Илиев.