Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че е доволен от подготовката на "моряците" до този момент. Варненци изиграха първата си контрола, в която завършиха наравно 3:3 срещу Добруджа. Илиев сподели, че тимът твърдо търси нападател и се очаква пристигането на нов играч от държава, която е извън Европейския съюз.

Васил Панайотов: Черно море заслужено се намира на третата позиция

Васил Панайотов: Черно море заслужено се намира на третата позиция

"Апетитът идва с яденето"

"От контролите резултатът не е от значение. Идеята е повечето играчи да изиграят 45 минути. Искахме да пресираме, всичко се постигна. Че са допуснали грешки за головете, не е от толкова голямо значение. Аз съм доволен от контролата и тренировките. Младите са с нас, за да влизат да играят и постепенно да израснат.

Ангел Ангелов е добре и другите от малките също. При него има други неща. Доскоро беше болен от COVID и е нормално да няма физическата свежест както и другите, които минаха последния месец тази болест. Началните ни впечатления - доволни сме. Надявам се това, което виждаме като време днес, да продължи. Не сме пропускали тренировки. Естествено, ако заснежи, тогава вече е проблем. Нямаме изисквания към останалото.

Не можем да вземем засега решение за Кайл Спенс, тъй като Леандро вдигна летвата и да вземем такъв футболист като него. Твърдо търсим нападател. Чакаме един нападател да пристигне, който не е от Европейския съюз и му е нужна виза. Към Пабло също има интерес от отбор от чужбина. На Пабло му остават 6 месеца до края на договора и трябва да помислим. Нямаме шанс да преподпишем и дали не е по-добре да вземем от него някаква финансова възвращаемост към клуба. Пабло е във Варна, чака да се финализират нещата между клубовете. Един човек, който тялом е тук, но не и духом по-добре да се разделим с него.

Доволни сме от всички. Като почна от защитата и средата, и в атака винаги мога да кажа къде може да се направи по-добре. И защитата на моменти искаме високо да стоим, а имаме моменти като ни хванат на контра трябва да приберем. Станаха контраатаки за гол. Халфовете: реакцията им в тези ситуации можеше да е по-добра. Както казахме Сердюк и другите нападатели винаги в някои ситуации даваха едно докосване в повече. Това са футболни неща, които трябва да изчистим с времето.

Със сигурност, ако Пабло излезе, ни трябва още един вътрешен халф и един нападател. Евентуално и външен", каза още треньорът на Черно море.

Черно море със зрелищно реми срещу Добруджа

Черно море със зрелищно реми срещу Добруджа

Проверката се игра в к.к "Албена"