Наставникът на Черно море Илиан Илиев очаквано не остана доволен от представянето на неговите футболисти, след като те пропиляха аванс от 2 гола срещу дубъла на Лудогорец. Срещата завърши 2:2, а това бе последна проверка за "моряците" преди подновяването на българския шампионат.

"Пак допуснахме елементарен гол от статично положение. Трябва да се вземат мерки. Исках да играем малко по-освободени, с по-голямо удоволствие. Вкарахме много напрежение в мача и видяхме, че когато другият отбор е затворен, трудно се създават ситуации. Някои играчи, за които смятахме, че ще бъдат титуляри, с тази контрола малко ни накараха да се замислим. Имаме една седмица да се подготвим за мача с Дунав", обясни той.

Черно море и Лудогорец 2 не се победиха в контрола

Черно море и Лудогорец 2 не се победиха в контрола

Варненци представиха отбора си за остатъка от сезона

"Добре е примерно, че съперникът игра прибран, защото се очаква и Дунав да играе по този начин. Допуснахме да организират контраатака от изритана топка. Присъщо е на човека, когато има голямо внимание от страна на медии и феновете да се помисли за звезда прекалено рано. Свалянето на земята си е моя работа. Не ми хареса поведението на някои момчета и ще трябва да имаме сериозни разговори, тъй като единствена звезда е отборът. Габриел Лейте, според мен, много трудно ще остане в отбора", продължи Илиан.

"Неприятната контузия на Фахд Актау малко ни ограничава при избора на централни защитници. Цветомир Панов също пропусна доста от подготовката и видяхме, че не е в идеално състояние. Притеснява ни, че трима-четирима души пропуснаха част от подготовката, а те са опции да играят", завърши Илиев.

Черно море представи отбора за пролетта с 50% юноши

Черно море представи отбора за пролетта с 50% юноши

Любопитното е, че половината от футболистите на Морето са кадри, излезли от школата на клуба