Играчът на Черно море Илиан Илиев - младши коментира победата над Царско село, както и повиквателната си за националния отбор.

"Много хубав ден за мен. Една сбъдната мечта, а и днес трите точки. Няма какво да коментирам. Имахме много положения през първото полувреме. Трябваше да затворим мача по-рано. Много борба и себераздаване от момчетата, което доведе и до победата. Играем мач за мач, тренираме усърдно и смятам, че имаме шансове за класиране за топ 6", сподели младокът

"Не очаквах повиквателната. Пишеше се, че ни наблюдават. Искам да благодаря на целия отбор, на треньорския щаб, на треньора на младежкия национален тим, защото те ми дават шанс и аз успях да го грабна. Това е една сбъдната мечта за мен.Няма за къде да се притеснявам. Аз тепърва започвам. Трябва да работя все по-усърдно и да имам повече успехи за в бъдеще", продължи той.

Черно море победи Царско село с 1:0

Черно море все по-близо до първата шестица след победа над Царско село

Стефан Велев донесе успеха за "моряците"

"Отивахме за обяд отбора, влязох да си измия ръцете преди това, той влезе в същото време, подаде юмруче и каза "честито", това беше. Каза още да внимавам днес на мача и да не си вдигам самочувствието".