Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев коментира победата с 4:1 над Поморие в контрола, както и предстоящата среща от Първа лига с ЦСКА.

"Като за последна контрола случилото се беше нормално. Нямаше много настроение, някои момчета играха цял мач в сряда, така че има и малко умора. Ще гледаме да се освежим за двубоя с ЦСКА, да вкараме повече настроение в играта.

Черно море разби Поморие в контрола

Черно море разби Поморие в контрола

Преди началото на двубоя бе представен отборът на "моряците" за пролетния дял на първенството

Направихме пълноценна подготовка. Вижда се, че почти не допускаме ситуации пред нашата врата, което е добре. Трябва още да изчистим играта си в средата на терена, за да не стават грешки, защото по-качествени състезатели от тези на Поморие могат да ги използват.

За нас със сигурност не беше добре моментът ЦСКА сега да сменя треньора. Ние знаем, че Любо Пенев внася малко повече настроение. Но, от друга страна, за една" седмица трудно могат да се решат някакви проблеми. Ние трябва да гледаме нашето си представяне. Необходимо е да продължим да играем умно, тъй като големите отбори имат хора, които с една-две ситуации могат да решат мача", коментира Илиан Илиев, цитиран от "Тема спорт".

Поради засиления интерес: Черно море пуска по-рано билетите за сблъсъка с ЦСКА

Поради засиления интерес: Черно море пуска по-рано билетите за сблъсъка с ЦСКА

Ето подробностите