Илиан Илиев смята, че загубата от Лудогорец на неговия Черно море с 1:4 е прекалено голяма. Той счита, че "моряците" не могат да се надиграват с шампионите, но е доволен, че играчите му имат самочувствие да го правят:

Лудогорец постигна убедителна победа срещу Черно море във Варна

Лудогорец с изключително ценна победа, шампионите удариха Черно море във Варна

"Орлите" изиграха професионален мач преди двубоя с Мидтиланд

"Тежко поражение като резултат. Мачът беше доста интересен. Тази разлика от три гола не е заслужена, макар че можеше да стане повече.

Не сме подготвени на нивото на Лудогорец. Подарихме втория и третия гол. Четвтртият гол - чист фаул в атака. Като цяло съдийството ми беше ясно.

Класата и самочувствието решават ситуациите. Не съм доволен, че играхме отворено и се надигравахме. Доволен съм, че футболистите имат самочувствието да го направят.

Ако имахме повече самочувствие и полувремето да завърши 1:1 можеше да направим нещо. Наивно подходихме във важните ситуации. Третият гол ни разклати, а четвъртият и Ники Йорданов ни довършиха.

Бил съм в такава ситуация като играч и вътрешно си смачкан. Докато не потренираме в почивката не мога да направя нищо. Локомотив играят агресивно с различна схема. Трябва да поработим психологически. Трябва да си вземем поуки като интелегентни хора", сподели леко притесненият Илиан Илиев.