Наставникът на Черно море - Илиан Илиев, похвали играчите си за характера, показан в полуфиналния мач реванш срещу Лудогорец за Купата на България. "Моряците" стигнаха до продължения, но отпаднаха от надпреварата след изпълнения на дузпи.

"Когато стигнеш до дузпи трябва малко късмет, майсторство и самочувствие, което те имаха повече днес. Не успяхме да се класираме напред. Най-лошата ситуация е да играеш продължения и да отпаднеш. Хубавото е, че футболистите ми си повярваха, че можем да отстраним Лудогорец", сподели той.

Лудогорец победи Черно море след изпълнение на дузпи за Купата на България

След изключитела драма с дузпи: Лудогорец се пребори с Черно море и е на финал за Купата!

"Орлите" се изправят срещу ФК ЦСКА 1948

"При дузпите нямахме шанс и не успяхме да продължим. Не се бяхме готвили за дузпи. Готвили се бяхме единствено да победим и да върнем победата от първия мач

Психиката, малко прегоряхме. Мисля, че изиграхме мача добре, може би само в първото продължение бяхме прибрани, променихме нещата. Аз мога само да поздравя футболистите, че си повярвахме, че можем да победим в редовното време и да ги отстраним, но при рулетката на дузпите не успяхме.

Мисля, че за един два дни премислихме нещата, че ще имаме по-голяма сигурност с трима централни бранител, и мисля, че я имахме.

Надявам се да се преборим за Европа. Надявам се да играем така и в следващите мачове, а защо не и по-добре. Ще трябва да влязат и други хора в оставащите мачове, които не са играли до този момент", каза още специалистът.