Тараните на Черно море - Атанас Илиев и Исмаил Иса ще продължат да носят екипа на тима. Техните договори изтичат през юни, но двамата са приели предложението на ръководството да преподпишат и ще го направят в близките дни.

Оставането на централните нападатели бе един от приоритетите в лятната селекция на вицешампиона, предвид проблемите в атака.

Там Илиан Илиев дълго няма да може да разчита на Уеслен Жуниор, който претърпя операция на счупена челюст, а Брено Тейшейра още не е готов за игра, след като бе аут през последните седем месеца, през които се възстановяваше от операция на коляното.

Дори Брено да поднови тренировки по-късно другия месец, той едва ли ще успее да навакса толкова бързо игровата ти практика, за да може да помогне на своите в първите мачове от новото първенство и тези в Лига на конференциите.

Това означаваше, че ако и Илиев и Иса си бяха тръгнали, Черно море трябваше да търси трима-четирима нови нападатели, които обаче щяха да имат малко време до старта на новия сезон, за да да се адаптират към новата обстановка и стила на игра на "моряците".

Черно море - моделът, който другите трябва да следват

Черно море - моделът, който другите трябва да следват

Успехът е налице