Ръководството на Черно море излезе с обръщение на официалния сайт на клуба. Варненци искат от Лудогорец да се извинят за обидните квалификации, с които вчера засипаха треньора на Морето - Илиан Илиев.

Ето какво пишат от Черно море:

"Ръководството на ПФК Черно Море настоява лицето от ПФК Лудогорец, написало вчера, изключително грозните, тежки и несъстоятелни обидни квалификации, да се извини на нашия треньор Илиан Илиев.

Футболният клуб Черно море е създаден в духа и традициите на българската армия. Изконни ценности на армията ни са чест, дух и мъжество. Такива са ценностите и в нашия клуб. "Моряците" сме едно голямо семейство и се подкрепяме. Всяко едно черноморско сърце ще бъде защитено от нас. Безспорно, такъв е треньорът ни - Илиан Илиев! Той е човек, който милее за емблемата на клуба ни. Длъжни сме да застанем зад него и да го подкрепим.

По време на изказването си след мача, нашият треньор с нищо не обиди съперника. Проблем на ПФК Лудогорец е, ако те са се припознали в думите му.

Да наричаш човек, който е постигнал толкова много във футбола, който е бил част от европейския шампион Бенфика, който е играл за нашата страна на Световно първенство "лидер на мрънкачите в българския футбол" и да показваш безсилие, намеквайки за ръста му... това е грозно, непристойно поведение. Не отива на клуб, който има претенциите да е сред водещите в България, който редовно играе в групова фаза на европейски клубни турнири. Къде е европейското ви поведение, господа?!

Ако има морал, чест и достойнство, лицето от ПФК Лудогорец незабавно да се извини на нашия треньор!".

Капитанът на Черно море: Дори играчите на Лудогорец си признаха за наглото съдийство

Капитанът на Черно море: Дори играчите на Лудогорец си признаха за наглото съдийство

Ето какво още написа той