Нападателят на Черно море Атанас Илиев изрази надежда, че ще успее да се разпише и във вратата на бившия си тим Ботев (Пловдив). "Моряците" се изправят именно срещу "канарчетата" в следващия кръг, а днес Илиев вкара първото си попадение с фланелката на "моряците".

"Благодаря за наградата и на хората, които са гласували за мен. Дойдохме с идеята за трите точки. Знаехме, че ще бъде много трудно. Радвам се, че успяхме да спечелим, защото победата е много важна за нашето класиране. Мисля, че играхме още от първата минута много здраво. Изпуснахме 4-5 шанса през първото полувреме. Вкарахме дузпата, после имахме още възможности. Не успяхме да вкараме втори гол и през второто полувреме да ги довършим и имаше напрежение до последната минута.

Радвам се, че се завърнах в България. Този гол е важен за мен, защото тепърва започвам да навлизам във форма. Надявам се до няколко мача да навляза в оптимална такава и да съм с това шампанско във всеки мач.

Лошо се приземих на петата, мисля, че я натъртих и е много неприятно. Ще видим как ще се чувствам в следващите часове.

Мачът с Ботев? Като цяло мач като мач, но с по-особено чувство, защото Ботев в прекрасен отбор с прекрасни фенове, които ме уважават. Уважавам ги и аз. Надявам се да накажа и Ботев", коментира Илиев.

Пирин - Черно море 0:1 в мач от efbet Лига

Черно море надхитри Пирин в Благоевград, Атанас Илиев откри головата си сметка за "моряците"

Вижте подробности