Нападателят Тами Ейбрахам няма да получи повече игрово време просто защото иска да играе на европейското първенство по футбол. Това заяви мениджърът на Челси Томас Тухел и добави, че личните амбиции на играчите му не го вълнуват.

"Не мога да вземам решения само на база на личните цели на играчите. Вратарят Кепа Арисабалага също иска да играе на европейското, но това няма как да повлияе на решението ми кои играчи да пускам в игра. Аз правя това, което вярвам, че е най-добро за Челси. Тами преминава през труден период. Той няма влиянието върху играта, което изискваме от него. След това дойде и контузията му и той загуби възможността да се бори за мястото си. Намираме се в решителната част на сезона и е трудно да вкарваме във форма играч с контузия. Всичко зависи от Тами. Ние изискваме много от него, но и той има високи цели.

Вижте по какъв начин играе Порто, те затрудняват всеки съперник. Не е най-лесното нещо да им вкараш гол, но Кай и Тимо имаха голямо влияние върху играта ни в защита, защото тичаха много. Не сме загубили вяра в тях. Ние вярваме, че понякога е трудно да оказваш нужното влияние върху играта", завърши Тухел.

Мейсън Маунт: Дълго време чаках този момент

Мейсън Маунт: Дълго време чаках този момент

"Това бе важен мач за нас, а и лично за мен"