Челси представи днес новия си мениджър Томас Тухел. Германецът вече дебютира начело на "сините" при нулевото равенство с Уулвс късно снощи.

"Благодарен съм, че мога да работя на това ниво. Ако подпишеш с Челси, подписваш с тим, който е гладен за трофеи, с отбор, който иска да се бори във всяко състезание, в което участва. Това ми е ясно. Не, не ме плаши (да бъде уволнен). Имаме голяма амбиция, аз самият съм страшно амбициозен. Възхитен съм от структурата на клуба и съм наясно, че всеки очаква резултати, аз също го очаквам от себе си. Това е възможност в един от най-големите клубове в света в най-силната лига в света. Беше лесен избор, защото такива възможности не може да се пропускат," коментира назначаването си Тухел.

"Феновете са много близо до отбора и правят голяма разлика. Дано да остане така и занапред. Знам, че уволнението на Франк бе голямо разочарование за тях. Аз също съм му голям фен и много го уважавам, както и наследството му тук. То нарастна още повече, когато получих лично съобщение от него, за да ми пожелае всичко най-добро и може би ще се видим в най-скоро време, когато е възможно. Клубът вече изясни, че вината не е моя и нищо не можеше да се направи в ситуацията. Решението бе взето и на мен ми се предостави тази възможност," заяви Тухел.

Челси и Уулвърхямптън завършиха 0:0 във Висшата лига

Томас Тухел дебютира с нулево реми начело на Челси

"Сините" не успяха да вземат домакинството си на Уулвърхямптън