Мениджърът на Челси Греъм Потър заяви, че няма да се подведе по последните резултати на тима, тъй като това не е достатъчно. Челси, който е десети във временното класиране във Висшата лига ще гостува на 15-ия Лестър в събота.

"Хубаво е да побеждаваме. Така всичко се усеща по-добре, чувства се, че правим крачка напред, но да не се подвеждаме - това са само две победи", коментира Потър.

Руското правителство подкрепяло Абрамович за покупката на Челси

Руското правителство подкрепяло Абрамович за покупката на Челси

Сам не би се решил на такава стъпка, смята известен футболен агент

"Момчетата остана обединени в лошия период, но трябва да продължим с доброто представяне срещу Лестър. Мисля, че се справяме на ниво в защита, така че има нещо позитивно. Трябва да бъдем балансирани, а постоянството винаги помага", каза още Греъм Потър преди гостуването на Лестър, който загуби последните си четири мача във всички турнири и не успя да запише удар в очертанията на вратата в последните си две срещи във Висшата лига.

Лестър има само една победа от предишните си шест домакински двубоя в първенството срещу Челси, но Потър остава нащрек.

Кай Хаверц скочи да защитава Греъм Потър

Кай Хаверц скочи да защитава Греъм Потър

Разбира се, знаем, че той е под натиск, споделя той

"Трябва да играем добре. Резултатите на Лестър са по-лоши от представянето си, мисля, че им липсваше късмет", добави специалистът.

Лондончани ще бъдат без Рийс Джеймс, който е болен, както и контузените Пиер-Емерик Обамеянг и Н'Голо Канте, а участието на Рахийм Стърлинг е под въпрос.