Новият мениджър на Челси Мауруцио Сари заяви, че не смята, че конкуренцията за титлата във Висшата лига в Англия е толкова голяма, колко се твърди. Според него има само пет-шест силни отбори, които са способни да спорят за трофея.

Конте проговори след уволнението от Челси

Конте проговори след уволнението от Челси

Вижте какво каза бившият мениджър на "сините"

"Първо искам да благодаря на всички хора в Неапол, защото те ми помогнаха много през последните три години. Обичам ги толкова много и ще ги обичам завинаги.

Моят стил на игра? Мисля, че в Неапол аз бях голям късметлия, намирайки много играчи, които се адаптираха много бързо към него. Играчите ми бяха много силни характери от човешка гледна точка, както и много здрави от физическо естество. Щастливец съм, че успях да интегрирам моят стил в отбора. Това е благодарение на играчите, които бяха много добри футболисти.

Смятам, че Челси е много добър отбор. Проблемът в Англия е, че има пет или шест много добри отбора. Смятам, че с две-три промени ще започнем да играем много добър футбол.

Официално: Маурицио Сари е новият мениджър на Челси

Официално: Маурицио Сари е новият мениджър на Челси

Договорът на италианеца е за три години

Жоржиньо? Той не е толкова здрав играч, но е много техничен. Същевременно е много бърз и решенията му на терена са експедитивни. Това е много добър трансфер", коментира Сари.