Грандът от Саудитска Арабия - Ал Насър, изглежда най-вероятният нов отбор на Кристиано Роналдо. Клубът от Рияд обаче не смята да спира с гръмките трансфери само с привличането на португалската звезда. Арабите са се насочили и към един от основните футболисти на Челси - Н'Голо Канте, твърди "Footmercato".

Халфът има договор със "сините" до края на сезона и на този етап изглежда далеч от това да го поднови. Ал Насър е готов да го вземе през лятото като свободен агент.

Канте може да преговаря и с други клубове от януари, като сред кандидатите за подписа му е и Барселона. Каталунците обаче не могат да си позволят да му плащат голяма заплата.

Роналдо подписва до часове с Ал Насър за 7 години

Роналдо подписва до часове с Ал Насър за 7 години

Заплатата му ще бъде огромна

Ръководството на Ал Насър проявява много сериозен интерес към французина, допълва изданието, като се позовава на близки до борда на арабския клуб. Самият футболист е привързан към Лондон и няма против да остане в Челси, стига да се разбере със "сините". Той обаче гледал с добро око и на трансфер в Рияд.

В следващите дни на шефовете на Ал Насър им предстои ключова среща с Роналдо. За да се стигне до негов трансфер обаче арабите ще трябва да се разделят с някои от чужденците си, защото местната лига позволява всеки клуб да има до 7 легионери. Ал-Насър в момента има 8, като сред тях са Венсан Абубакар, Андерсон Талиска, Давид Оспина и Луис Густаво.