Защитникът на Челси Адреас Кристенсен каза, че със сигурност иска да остане в клуба, независимо от факта, че шансовете пред него за игра са крайно лимитирани този сезон.

Лондонският тим е дал ясен знак на дачанина, че той няма да бъде продаден.

Кристенсен няма много изяви във Висшата лига под ръководството на Сари, но пък е регулярен титуляр за тима в мачовете за купите и Лига Европа. Вероятността той да играе днес в първия четвъртфинал срещу Славия (Прага) е много голям.

"Искам да остана. Имаше разговор с хора от клуба и споделих това. Все още имам три години до края на договора и съм горд, че играя за отбор като Челси. Минаха шест години, вече почти седем, чувството да играя за тях е все същото. Бъдещето ми го виждам пряко обвързано с Челси", каза той пред медиите в Англия.

"Челси има млади играчи. Аз, Калъм Ходсън-Одой и Рубен Ловтув-Чийк, с Рубен играем от 16-годишни заедно. Ние сме "гладни" за игра. Даваме всичко от себе си, за да се наложим и да играем за първия отбор. Ако не играеш, започваш да се дразниш и да ревнуваш. Знаем много добре, че сме млади. Но сме "гладни" и искаме да играем", добави той.

Еден Азар с опит да окаже натиск върху ръководството на Челси

Еден Азар с опит да окаже натиск върху ръководството на Челси

Халфът желае да премине в Реал (Мадрид) още през това лято