Собственикът на Челси - Роман Абрамович рядко дава интервюта, особено в последните години. Руският милиардер даде кратко такова за Forbes, в което говори за честата смяна на мениджъри в клуба, женския футбол, расизма и други теми.

"Мисля, че трофеите говорят сами по себе си за това какво успяхме да постигнем през тези години. Моята цел е да продължим на печелим купи и да изграждаме бъдещето. Челси има богата история и аз се чувствам късметлия, че съм част от това. Клубът го имаше и преди мен и ще продължи да го има и след мен. Моята работа е да подсигуря, че ние сме успешен клуб днес, както и да градим бъдещето.

Тухел: Наслаждавахме се на битката

Тухел: Наслаждавахме се на битката

"Доволен съм"

Смятам, че сме прагматични в нашите избори", заяви още Абрамович. "Също така ние смятаме, че промените, които правим са част от дългосрочния ни план и амбиция за клуба. И нямаме притеснения да правим тези промени. Тези, които се присъединят към нас, разбират целите както на терена, така и ролята, която клубът играе в обществото", сподели още милиардерът за честата смяна на мениджъри в Челси.

Няма точна формула, по която да печелиш футболни мачове. Треньорът и отборът трябва да имат предвид много фактори около всеки мач. Сякаш на всеки няколко дни имаш нов изпит и работата, която са положили за него, се оценява. Наслаждавам се и все още се радвам на непредсказуемостта на всеки мач", призна Абрамович.

Сити и Челси влизат в битка за халф на Борусия (Дортмунд)

Сити и Челси влизат в битка за халф на Борусия (Дортмунд)

Двата клуба искат Махмуд Дауд