Мениджърът на Челси Маурисио Почетино не вижда в отбора си седем от състава, който има в момента в Челси. Интересното е, че четирима от седемте зачеркнати в Челси дойдоха преди година.

След поражението от Евертън Почетино обяви публично, че иска среща и подробен анализ с ръководството на клуба, за да може Челси да излезе на пазара и да опита да се подсили.

Лукаку не е сред възможните решения за атаката на Челси

Лукаку не е сред възможните решения за атаката на Челси

Източници близки до клуба твърдят, че Почетино е изготвил списък с играчи, за които Челси трябва да изслуша и приеме най-добрите оферти - това са: Нони Мадуеке, Трево Чалоба, Армандо Броя, Марк Кукурела, Мало Густо, Аксел Дисаси и Ян Матсен.

Цели четирима играчи от списъка пристигнаха в Челси през изминалата година, като за тях бяха похарчени близо 200 милиона евро, а именно: Кукурела, Дисази, Густо и Мадуеке.

Съобщава се, че Почетино иска по едно подсилване във всяка линия на отбора, надежден стопер, централен полузащитник и нападател. Явно централната цел ще бъде Виктор Осимен.

Остава да видим дали Челси ще успее да продаде играчите, на които плати скъпо и им даде многогодишни договори, някои до 2029 и 2030 г.