Треньорът на Динамо (Загреб) Анте Чачич е доволен от резултата в първия мач с Лудогорец, но предупреди, че неговият отбор трябва да покаже много по-добра игра на реванша, ако иска да отстрани българския шампион.

Хърватите спечелиха с 2:1 в Разград в първи мач от третия предварителен кръг на Шампионска лига, но Чачич и са фаворити за реванша в Загреб.

Шимунджа: Не бяхме сред късметлиите тази вечер

Шимунджа: Не бяхме сред късметлиите тази вечер

"Ако бъдем толкова убедителни в Хърватия, можем да стигнем до успеха"

"Казах, че ще се опитаме да направим добър резултат и се радвам, че го постигнахме. Но това не ни успокоява. Лудогорец е много добър отбор и го показа. Успяха да се върнат в мача, въпреки ранните два гола в тяхната врата и ни създаде много трудности. Още нищо не е свършило", коментира Чачич.

"Какво трябва да поправи Динамо в следващия мач? Е, не мога да го кажа публично. Това са неща, които ще се опитам да коригирам чрез тренировки и разговори, но че има място за подобрение, това е очевидно.

Лудогорец наистина беше опасен пред своята публика. Играха освободено, бяха много разнообразни в завършващата фаза, отправиха много удари. Показаха, че са качествен отбор. След 2:0, трябваше да се възползваме от този аванс, да сме по-спокойни, да пазим по-добре топката, ние не го направихме и те се върнаха в мача след този гол. В крайна сметка трябва да сме доволни", каза треньорът на Динамо.

Лудогроец - Динамо (Загреб) 1:2 в квалификация за Шампионската лига

Кошмарни три минути провалиха Лудогорец срещу Динамо (Загреб)

"Орлите" загубиха незаслужено с 1:2 от хърватския си опонент