Българският нападател и юношески национал - Николай Тодоров получи поредно признание в Шотландия, където играе за Ливингстън.

Плевенчанинът отново попадна в идеалния отбор на седмицата в Чемпиъншипа, след като в изминалия кръг отбеляза гол при победата на отбора над Дънди Юнайтед с 2:0 и успя да запази мрежата "суха". Мениджърът на "лъвовете" в момента използва таланта както за атакуващите позиции, така и в отбранителната линия.

Николай Тодоров и Ливингстън все по-близо до върха в шотладския Чемпиъншип

Ники Тодоров и Ливингстън все по-близо до върха в шотладския Чемпиъншип

Родният ни национал с нова позиция на терена

ТОПСПОРТ се свърза с младия футболист и ето какво сподели той пред нашата медия:

Снимка 318579

Източник: Фейсбук

"В момента отборът се представя много добре, но сме здраво стъпили на земята. Ще продължаваме да работим здраво.

За мен е привилегия това, че треньорът реши да ме използва като нападател и защитник. Не са много футболистите, които се справят еднакво добре и атака и в отбрана, но мисля че аз се справям доста добре, доколкото мога (смее се).

За мен е чест да защитавам цветовете на България

Винаги е приятна изненада да видя името си сред най-добрите 11 за седмицата, но това е постижение, което дължа на съотборниците ми и добрата игра, която демонстрираме.

Намирам се в отлична форма и много бих искал да я пренеса на терена и с българския екип - дали за младежкия национален отбор или за "А" тима, времето ще покаже, но за мен е чест да мога да защитавам българския трибагреник".

Снимка 318586

Източник: Личен архив