Българският юношески национал - Николай Тодоров и неговият Ливингстън записаха поредна победа. Тимът победи Дъмбартан с 2:1 в мач от 8-я кръг на шотландския Чемпиъншип. С този успех, отборът на нападателя вече се намира на 3 точки от върха в шотладското първенство.

Николай Тодоров отново титуляр при успех на Ливингстън

Николай Тодоров отново титуляр при успех на Ливингстън

Българинът игра 60 минути при 2:0 над Фолкърк

Плевенчанинът изигра 90 пълни минути с екипа на Ливингстън и отново зае позицията на отсъстващия Диклън Галахър като централен защитник.

"Щом мениджърът има нужда да играя в защита и това е най-доброто решение за отбора, за мен не е никакъв проблем. Ще направя каквото мога, за да помогна на тима. Невинаги нещата ми се получават, понякога допускам грешки, но мотивацията ми и влагането ми на терена са на 100% във всяка една среща.

Феновете ни са брилянти. Този отбор обаче определено заслужава повече подкрепа. Надявам се, че със силните ни изяви през този сезон все повече хора ще започнат да идват на стадиона. Аз съм емоционален човек и се радвам изключително много, че феновете ценят желанието ми. Да виждам и усещам подкрепата им, е нещо, което ме мотивира допълнително", сподели миналата седмица в интервю за "Daily Record" младият талант.