Мениджърът на Инвърнес Нийл Макан похвали специално българския нападател Николай Тодоров. Голаджията вкара 6 попадения в последните 5 мача на отбора.

"Когато Тоди излезе на терена, той превключва на друга скорост, а аз очаквам това от всички мои футболисти - обясни трикратният шампион на Шотландия с Рейнджърс пред местното издание "The Press and Journal". - Николай е наистина шумен и ефективен в тренировъчния процес. Той вкара някои наистина специални голове, но не са само те - има добра комуникация с останалите на терена и помага в двете фази на играта."

Тодоров има 10 гола за първенство, а Макан продължава: "Отношението му към отбора е превъзходно. Работата с него е чудесна, голям професионалист е. Показателно е отношението му към клуба. Когато излезе контузен срещу Рейт Роувърс прекара следващите няколко дни в ледена вана, за да бъде готов още за предстоящия мач. Това е, което се иска от футболистите - да правят всичко възможно, за да са на терена. Отличен е в завършващата фаза, а последните му няколко гола са показателни. Веднъж с глава от трудна позиция, срещу Мортън пък вкара с удар без подготовка и със завъртане. Попаденията му бяха наистина специални. Увереността го кара да рискува."

Николай Тодоров с пореден гол за Инвърнес

Николай Тодоров с пореден гол за Инвърнес

Разписа се в четвъртия кръг на шотландската ФА Къп