Кирил Десподов сподели пред "Диема" какви са основните му професионални цели след трансфера в елитния Каляри. Ето какво каза Футболист номер 1 на България за миналата година:

"Разбира се, че за мен това е само началото, да направих една крачка напред, но има още много, много неща да постигам. Kато за начало да се наложа в отбора, да се докажа тук и оттам нататък да следвам по-големите мечти, съответно по-големите отбори.

Кирил Десподов: В деня преди медицинските прегледи, разбрах, че Каляри иска да ме купи

Кирил Десподов: В деня преди медицинските прегледи, разбрах, че Каляри иска да ме купи

"Вече съм спокоен, ще играя в Италия", заяви новият футболист на италианския клуб

Честно да ви кажа много добре ме приеха, всички са позитивни, всички са усмихнати. Никой не е негативно настроен. Всички ме посрещнаха много добре. Радостен съм, че ме посрещнаха толкова добре в отбора. Всичко е нормално, няма никакъв проблем.

Кирил Десподов с първа тренировка в Каляри (СНИМКИ)

Кирил Десподов с първа тренировка в Каляри (СНИМКИ)

"Рособлу" представя крилото в събота

Разговарях и с президента, и с треньора още първия ден след като отидох на тренировка, след като подписах, всичко беше наред. Той каза, че доста ме е гледал, доста ме е харесал и че се радва, че съм отишъл в този отбор.

Димитър Пенев: Трансферът на Кирил Десподов не е изненада

Димитър Пенев: Трансферът на Кирил Десподов не е изненада

"От страна на ЦСКА винаги е имало сериозни продажби"

Първо, искам да благодаря за голямата подкрепа, която ми оказаха през всичките тези години, които играх в ЦСКА. За мен това е най-великият клуб в България и аз мога да застана твърдо зад думите си. Винаги усмихнати, винаги подкрепят отбора, 90 минути не се отказват.

За мен бе голяма чест да играя за този отбор и ще се радвам да завърша кариерата си в ЦСКА, ще им кажа само едно нещо - да видят кой номер съм си избрал в Каляри и те сами ще се досетят", завърши футболистът.

Днес Десподов ще бъде представен официално като футболист на Каляри.

Снимка 403931

Източник: Twitter