Българинът Димитър Бербатов, който си почива активно след приключението в индийския Керала Бластърс, говори пред медия в Дубай. Бербо бе участник в шоу, които интервюта се провеждат в кола.

"Може би в бъдеще ще стана мениджър. Всеки футболист мисли, че ще е добър мениджър, защото ние разбираме футбола, но като мениджър е различно. Някои от най-успешните в занаята не са били добри футболисти, както и обратното - има велики играчи, които се провалят като треньори. Затова е толкова трудно и интересно. Ако има добра оферта от Дубай, защо да не приема? Мисля, че Марадона е треньор тук. Има и други чужденци. Ако има интерес, звъннете ми", коментира бившият български национал.

"В Индия беше различно. Хората бяха много добри, футболът бе по-различен от това, с което съм свикнал, но бе интересно да видя как правят нещата там. Насладих се, колкото мога. За съжаление семейството ми не бе с мен. Във футбола понякога си далеч от семейството и е тежко", заяви Бербатов.

"Бях изненадан, че моят хеттрик срещу Ливърпул е най-добър в историята на Висшата лига. Това е голямо нещо голямо. Горд съм! България е малка страна, а да отидеш в най-голямото първенство в света, да играеш в най-големия клуб в света е нещо много голямо. И да го направя срещу големия ни съперник Ливърпул", допълни голмайстор №1 в националния отбор на България.

Бербо: Аз съм Димитър Бербатов и нямам търпение да стана треньор!

Бербо: Аз съм Димитър Бербатов и нямам търпение да стана треньор!

Ще учи млади таланти в Дубай