Бившият футболист на Лудогорец Кирил Десподов даде първото си интервю като футболист на ПАОК. По-рано днес българският национал официално премина в тима от Солун, а пред клубната телевизия заяви, че е добре запознат с гръцкото първенство и че няма търпение да започне да играе за новия си отбор.

"Получих хиляди съобщения от фенове на ПАОК и се убедих, че те са наистина развълнувани от идването ми в отбора. Решението да приема офертата беше лесно. От ПАОК ми показаха, че действително ме искат и демонстрираха уважение към мен, а аз държа да отвръщам на хората със същото", сподели Десподов.

Официално: Лудогорец продаде Кирил Десподов на ПАОК

Официално: Лудогорец продаде Кирил Десподов на ПАОК

"Интерес към Кирил проявиха редица клубове от различни държави"

"Следя гръцкото първенство. Имате силни отбори и много дербита. Местните клубове се представят силно в евротурнирите. ПАОК е голям клуб, с невероятни фенове. Знам, че атмосфертата по трибуните е гореща. Колкото до Гърция, само ще кажа, че прекарвам тук почти всяка ваканция, харесвам хората, храната ви и музиката. Със сигурност няма да имам нужда от много време за адаптация", обеща бившата звезда на Лудогорец.

"В ДНК-то ми е да съм шампион. В предишния ми клуб винаги се борехме за титлата, това е в кръвта ми. Гладен съм за трофеи и наистина вярвам, че с ПАОК мога да постигна целите си и да направим феновете щастливи. Това е мисията ми тук. Надявам се заедно да се развиваме като отбор и да печелим титли", пожела си българският национал.

"Не обичам да говоря много, предпочитам да го правя на терена. Нямам търпение да се присъединя към съотборниците си и да започна да играя за ПАОК. Благодаря на феновете за топлото посрещане, надявам се да ги радваме с много успехи през следващите години", добави Десподов.