Руският клуб Арсенал (Тула) пусна специално издание на плакат на капитана си Георги Костадинов, който записа мач номер 100 в първенството. Плакатът е в наличност в клубния фен-магазин, обявиха от Арсенал (Тула) на страницата си в социалните мрежи.

Той представлява компилация от две снимки на капитана на българския национален отбор с името му най-горе, а вертикално е изписана цифрата 100. В десния край пък е изписано два пъти "100 матчей за клуб Арсенала". Костадинов закръгли бройката на 100 шампионатни срещи в събота при поражението с 0:3 от шампиона Зенит (Санкт Петербург).

Въпросният постер беше вече представен и на страницата на клуба в инстаграм. В телеграм-канала на Арсенал (Тула) пък има изявление на клубното ръководство. В него се казва, че "клубът е много благодарен за лоялността на българския капитан, който за трите години в Тула се е превърнал в истински лидер на отбора".

Реално Костадинов има още 10 мача за тулските артилеристи, както и два в европейските клубни турнири.

В момента дефанзивният полузащитник е с националния отбор на България на лагер в Катар за двата предстоящи приятелски мача с домакините на предстоящото Световно първенство и със световния вицешампион Хърватия.

Антонио Вутов с дарение за родния си клуб

Антонио Вутов с дарение за родния си клуб

Дари 30 футболни топки за школата на Локо (Мз)