Промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, заяви, че едно от условията на техния екип към Кубрат Пулев за мач между двамата през лятото е в договора да има клауза за реванш. Британският мениджър разкри, че "глупости" бавят подписването на споразумение за мач между двамата.

Еди Хърн: Боб Аръм държи правата и на Пулев, и на Фюри...

Еди Хърн: Боб Аръм държи правата и на Пулев, и на Фюри...

"Значи може да измисли нещо"

"Разбрали сме се за условията, в момента пишем договора. Преговаряме за неща като билети, съдии. Те искат неутрални съдии, но трябва да говорим за това с британския боксов борд, а това ще отнеме още 2-3 дни. Но всичко върви доста гладко. Наистина са малки детайли. Преправяме и преправяме договора и всеки път, когато го пишем, отново два от проблемите изчезват. Така че, обсъждаме пътувания, съдии, пресконференция, дали "Топ Ранк" ще има боксьори в някои от подгряващите мачове. Това са дребни неща, но искаме да сме сигурни, че няма да има никакви спорове, когато го подпишем", заяви Хърн пред ESPN.

"Държа в договора да има клауза за реванш. Това важи за всички мачове на Джошуа. Ако Пулев откаже клауза за реванш, ние няма да приемем мача и той ще загуби най-големия хонорар в кариерата си. Ще се бие с Чарлс Мартин за вакантната титла и за 500 000 долара. Така че мачът е почти готов", допълни британецът. Той обаче е говорил преди колегата си от "Топ Ранк" - Боб Аръм, който каза нещо съвсем различно. Вижте подробности в този материал.

Кубрат Пулев не желае да се бие във Великобритания

Кубрат Пулев не желае да се бие във Великобритания

Преговорите за мач на българския нокаутьор с Антъни Джошуа са в задъдена улица