Тайсън Фюри не остана впечатлен от победата на Антъни Джошуа над Александър Поветкин. Британецът защити титлите си във версиите WBA Super, IBF, IBO и WBA. Циганския крал заяви, че 28-годишният му сънародник е бил твърде бавен и тромав, а това било поредното доказателство защо бяга от мач срещу него.

"Мисля, че вече спокойно мога да кажа, че от отбора на Джошуа никога няма да се бият срещу Циганския крал. Никога. Те казаха, че ако не е мач срещу Уайлдър, ще бъде такъв срещу Дилиан Уайт. Никой не спомена Тайсън Фюри. Явно няма да се бие с мен.

Избра да се бие срещу 39-годишен боксьор - наполовина колкото него. Това е истинското доказателство, че ми предстои двубой срещу най-добрия боксьор в тежка категория - Деонтей Уайлдър. Джошуа дори не е близо до него. Той е бавен, дори тромав на моменти.

Да, има силен удар, но всички в категорията разполагаме с такъв. Вече е много, много ясно, че той ме избягва на всяка цена. Ако аз бях на твое място, Джошуа, и аз бих се избягвал на всяка цена, защото бих ти съсипал лицето, задник такъв. Ти си задник, не можеш да се боксираш! Мач срещу теб би бил лесна работа преди лягане за мен", изригна Фюри.

Антъни Джошуа нокаутира Александър Поветкин в седмия рунд!

Антъни Джошуа нокаутира Александър Поветкин в седмия рунд!

Мачът беше равностоен, но британецът издебна своя момент и премаза съперника си