Международната боксова федерация повели приходите от сблъсъка между Антъни Джошуа и Кубрат Пулев да бъдат разпределени в съотношение 65/35, в полза на актуалния в момента шампион.

"Имаме договорка с Еди Хърн да уточним всичко до 31 януари - обясни цитираният от "България днес" Ивайло Гоцев, който в момента е в Истанбул.

Снимка 452692

Източник: LAP.bg

"Всеки от нас полага усилия, за да подсигурим най-добри финансови условия за двамата боксьори. Еди Хърн работи в Саудитска Арабия, а аз в Турция. Моята работа е свършена.

Имаме два варианта за дати през май на стадиона на Бешикташ - "Водафон парк". Съоръжението е подходящо за бокс. Нашата идея е мачът да се проведе в Турция. Никога досега подобна среща не е организирана на Балканите".

Официално: Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа през май на стадиона на Бешикташ!

Официално: Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа през май на стадиона на Бешикташ!

Вижте подробности

"Разговорите, че Джошуа може да се договори с Усик, са спекулации. Украинецът има още един мач по договор с компанията на Хърн - "Мачрум", и те ще се опитат да го задържат - обясни Ивайло Гоцев слуховете, че британският шампион може да избяга от мач с Пулев. - Надявам се хората на Джошуа да нямат други планове и да се опитат да пренасочат битката с Кубрат за Лондон. Това няма как да стане".

Кубрат Пулев: Джошуа трябва да подпише договора до края на месеца, всичко е готово

Кубрат: Джошуа трябва да подпише договора до края на месеца, всичко е готово

"Ако има спънка с Истанбул, ще се бием в Саудитска Арабия"