Промоутърът на Кубрат Пулев Ивайло Гоцев разкри подробности около скандала, който се разрази около българският боксьор. Мениджърът сподели пред "Меридиан Мач" за случката на летището в Чикаго.

Пулев може да има 5-годишна забрана да влиза в САЩ, каза адвокат

Пулев може да има 5-годишна забрана да влиза в САЩ, каза адвокат

Вижте подробности тук

"Първо искам да изясня най-важното. Кубрат Пулев няма забрана за влизане в САЩ. В последните дни се изписаха и изговориха какви ли не глупости по адрес на Пулев. Истината е, че случилото се на летището в Чикаго е едно голямо недоразумение. Имаше проблем с визата. В САЩ граничната сигурност е на изключително високо ниво. При всяко влизане в държавата се прави интервю. Именно на това интервю е станало недоразумението с Кубрат. Граничните власти са видели, че няма виза тип В-1/В-2, която между другото е в процес на издаване. Това е. Няма драми и всичко е наред", заяви Гоцев.

Мениджърът на Пулев отговори и на въпрос защо се е вдигнало толкова много шум покрай случилото се:

"Вижте, лоша реклама няма. Аз познавам адвокатите, които говорят, че Пулев има забрана за САЩ. Просто сега видяха удобен момент, изпълзяха и започнаха да говорят глупости. Виждате, че дори казват, че няма да има мач между Пулев и Джошуа, което е пълна измислица. Такъв мач ще има на 100%. Ще бъде през юни в Лондон", добави още той.

Кубрат Пулев е в Германия, не е ясно кога ще се върне в родината

Кобрата е в Германия, не е ясно кога ще се върне в родината

Кобрата е опитал да влезе в САЩ с туристическа виза