Жесток женски бой се задава в България. Непобедената Памела Треан (9 успеха, 5 с нокаут) предизвика нашумялата Иванка Иванова - Лъвицата. Очаква се битката между тях да се проведе през август у нас.

Треан живее в Швейцария от няколко години. Тя върви уверено по стъпките на легендарната Дейзи Ланг към атака на световната титла. Памела е отбелязала качествата на Лъвицата по време на нейния мач срещу Аня Секи (34 победи, 4 загуби и 3 равни) през юни. Тогава българката загуби с много близко съдийско решение (75:77, 75:77, 75:77) на галавечер в Швейцария.

"Гледах Лъвицата в мача й срещу Секи. Според мен направи равна среща - сподели Памела Треан. Иванка е файтър. Не се страхува от никой. Моята следваща цел е европейската титла. Имам нужда от трудна съперничка, за да се подготвя. Иванка е такава. Ако приеме моето предизвикателство, трябва да знае, че ще види много зор. Изобщо не може да си представи какво я чака!".

Кубрат Пулев си връща лиценза по-рано, бие се още през август?

Кубрат си връща лиценза по-рано, бие се още през август?

Кобрата остава основен кандидат за среща за световната титла на IBF

Ако Лъвицата приеме хвърлената ръкавица, битката ще бъде основен мач на следващата галавечер на веригата Боксов сблъсък.

"Доколкото познавам Иванка, тя няма да има търпение да се качи на ринга и да се хвърли в боя. Убеден съм, че няма да откаже", прогнозира промоутърът на Васко Алексеев, който вече се е заел с организацията на двубоя.

Михаил Таков пред ТОПСПОРТ: Ако не беше Кубрат Пулев, нямаше да ни знаят в много страни по света

Михаил Таков пред ТОПСПОРТ: Ако не беше Кубрат, нямаше да ни знаят в много страни по света

"Над 25 години не сме мръднали в професионалния бокс"