Българският нокаутьор Кубрат Пулев може да се бие с новия световен шампион в тежка категория Анди Руис в "столицата на хазарта" Лас Вегас през ноември. Ето какво сподели българинът, който е официален претендент за пояса на IBF пред ежедневника "Тема Спорт":

"Бих посъветвал Джошуа да не се хвърля на реванш с Руис, защото ще загуби отново. При това още по-тежко. Видяхте, че той бе наистина безпомощен. Има една много хубава българска поговорка - не си прави сметки без кръчмар. Говореха за следващи срещи, включително водиха преговори и с нас за мач през ноември на "Уембли".

Анди Руис: Следваше нокаут, така че съдията правилно спря мача

Анди Руис: Следваше нокаут, така че съдията правилно спря мача

"Реферите знаят какво да правят"

Не го брояха за жив, държаха се надменно, но Господ гледа и бе на друго мнение. Ние вече започнахме преговори с Руис. Не виждам причина двубоят да не се проведе през ноември. Говорим за Лас Вегас.

Ако все пак от щаба на Анди Руис се съгласят за реванш с Джошуа, то Пулев ще се босира срещу следващия в ранглистата на IBF - Агит Кабайел.

"Тайсън Фюри? Не, няма как да боксирам с него за тази титла, защото той е доста по-назад в ранглистата на IBF. До десетина дни всичко ще стане ясно. Ако Руис все пак се реши на ход за реванш с Джошуа, ще боксирам със следващия в ранглистата. Това е правилникът на федерацията. Още малко търпение и всичко ще си дойде на мястото", добави най-добрият българския боксьор Пулев.