Българският нокаутьор Кубрат Пулев направи мрачна прогноза за развитието на спорта заради пандемията, причинена от коронавируса SARS-CoV-2. Според него поне за две години световният спорт няма да се възстанови от удара поне за две години.

Антъни Джошуа се чувства добре след контакт с принц Чарлз

Антъни Джошуа се чувства добре след контакт с принц Чарлз

Суперзвездата благодари на медицинските работници на "предната линия"

"Според мен спорт ще има най-рано след две години. Като ги гледам как се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това... Хората не знаят колко голям е проблемът. Мач ще има, само да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато казах, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз казах истината и за 20-и юни ще съм готов. Ще бъда ракета, изтребител. Мачът е налице, а договорът е подписан.

Има клауза и за реванш, след като го победя и да му дам. Променям се ежедневно и постоянно изисквам все повече от себе си. Стремя се да се променям към добро и като морал, и като интелект, и като човек като цяло. Какво сме хората, ако не сме добри? Да се мислиш за Господ, да се мислиш за най-великия - не може. Всеки носи много неща в себе си", сподели претендентът за световната титла в тежка категория пред "Нова телевизия".