С игри на шах, табла и "Playstation" минават дните на изолация на претендента за светвоната титла в тежка категория Кубрат Пулев.

Това разкри лично той пред "BOEC.BG", признавайки, че в него все още живее едно дете. Тренировки в зала и физическа подготовка в планината - така поддържа форма Кобрата в последните седмици. Не крие, че му липсват спаринг партньорите и наставленията на треньорите. С последните обаче той е в постоянен контакт и те му казват какво да прави.

Кубрат Пулев обеща да направи щедро дарение в борбата срещу коронавируса

Кубрат Пулев обеща да направи щедро дарение в борбата срещу коронавируса

Кобрата даде обширно интервю пред "Билд"

"Вчера, например, направих жесток спаринг с гири вкъщи. Имах такъв прилив на енергия".

"Играя шах, табла и на "Playstation". Във всички игри съм много нахъсан. Повечето пъти побеждавам, някои пъти мен ме побеждават... Зависи с кого играя. В мен все още живее едно дете", признава Кубрат Пулев.

Само преди 2 дни Кобрата научи за поредното отлагане на двубоя му за световната титла в тежката категория на IBF срещу шампиона Антъни Джошуа. Първата дата бе 20-ти юни. След това бе преместен за 25-ти юли, а след последното решение на Международната боксова федерация отлагането е за неопределено време.

Кубрат Пулев дарява милиони за битката срещу Covid - 19

"Трудно при това световно положение можеше да се осъществи подобен мач... нито юни, нито юли, дори през август", приема спокойно новината Пулев.

Най-добрият ни боксьор сред професионалистите потвърди , че ще дари от хонорара си след сблъсъка с Джошуа.

"Половината от хонорара си ще го дам за благотворителност. Сега, дали ще е за борбата с COVID-19 не съм решил, надявам се дотогава този проблем да е приключил. Дали ще е за домове за деца, за болни, за кувиози... независимо за какво, половината от хонорара ще го даря", признава 38-годишният боксьор.