Кубрат Пулев за пореден път потвърди, че може да се изправи срещу Антъни Джошуа в спор за световната титла на IBF. Кобрата беше отличен от ректора на НСА "Васил Левски" - проф. Пенчо Гешев по случай 24 май.

Медиите разпространиха закачка между Кобрата и Еди Хърн

Медиите разпространиха закачка между Кобрата и Еди Хърн

Българинът показа, че е готов за бой с Джошуа

"Скоро ще стане ясно дали ще играя с мач с Антъни Джошуа. В момента се водят разговори. Джошуа преговаря с Кличко за реванш. И ние настояваме да се изправя за световната титла, а не да ги чакаме тях да си играят реванши.

Снимка 291136

Източник: GettyImages

Ние сме изпратили писмо до IBF (Международната боксова федерация) с искане да се играе за този пояс. Ако от IBF му отнемат титлата, те нека си играят с Кличко. До няколко седмици ще се знае.

Ако Кличко откаже реванш: Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа още тази есен в Кардиф!

Ако Кличко откаже реванш: Кубрат Пулев срещу Антъни Джошуа още тази есен в Кардиф!

Новината обяви мениджърът на новия световен шампион

Този мач за световната тила може и да е в България", заяви Кобрата пред Sportal.bg.

"Следващият в ранглистата е Карлос Такам, така че може и в България да се играе този мач. За мен това ще е най-голямата радост и съответно трябва да победим.

Срещу кого искам да играя? Джошуа или срещу следващия в ранглистата? Аз нямам проблем да изляза срещу когото и да е. Важното е да опитаме, важното е да се борим. Аз имам много енергия, много сила и да бъда първи. Ще е голям плюс за България и за хората", добави Пулев.