Ивайло Гоцев коментира отнетия лиценз на Кубрат Пулев заради набралата популярност целувка с репортерката Джени Суши.

Журналистката ще си търси правата срещу тази проява на спортиста в съда.

"Това не е окончателно решение. Това е административна акция, при положение, че има факти от едната страна, без ние да сме дали нашите, от наша.

Те са взели мерки, които са временни, които ще бъдат изслушани на 14 май, ние ще предоставим факти, които ще оборят позицията на другата страна.

Ивайло Гоцев: Шансът да вземат лиценза на Кубрат Пулев е 0%

Мениджърът на Кобрата: Шансът да му вземат лиценза е 0%

"Всеки иска да е звезда и това момиче е тръгнало по този път"

Има адвокати, които се занимават с това дело, има факти и кадри, които можем да покажем, за да се стигне до истината за самия случай. В случая Кубрат Пулев е жертвата и ние няма да оставим това нещата така. Те правят всичко, което им е по силите, ние ще им отговорим с факти. Всеки може сам да реши защо го прави. Погледнете я, вижте как изглежда, как говори, предизвикателството, което имаше самото интервю. Тепърва ще излязат данни и факти, които ще помогнат на хората, които не са решили да преценят защо го прави това.

Тя в момента създава едно дело, в което тя ще бъде потърпевша, ако наистина излезе всичко наяве, и както се докаже кой от къде е, кой какво има, така че ще видим. Ако е честно дело, ако е правилно дело, няма как да не спечелим 100 %", каза Гоцев.

Отнеха лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния!
Обновена

Отнеха лиценза на Кубрат Пулев в Калифорния!

Очакват се подробности по темата в следващите няколко часа!