Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, изрази увереност, че неговият клиент ще нокаутира Кубрат Пулев с лекота в предстоящия сблъсък между двамата през юни.

Датата и мястото на двубоя все още не са уточнени, но се очаква Кобрата да получи втори шанс да стане световен шампион на 20 юни на стадиона на Тотнъм в Лондон. Според Хърн българският боксьор няма да е пречка за Джошуа по пътя му към мечтания мач с Тайсън Фюри, който да определи абсолютния световен шампион.

Холифийлд: Пригответе се за най-големия сблъсък в историята на бокса

Холифийлд: Пригответе се за най-големия сблъсък в историята на бокса

"Победителят ще стане истинският абсолютен шампион"

"Всички искат този мач и не го крият. Има някои пречки относно правата за излъчване, които трябва да преодолеем, но нищо сериозно. Обещавам ви, че този мач ще се състои. Ако трябва да се бием с Пулев, ще го победим, и ако Фюри трябва да се бие с Уайлдър отново, той отново ще го победи. Тези неща ще се случат. Фюри ще бие Уайлдър и Джошуа ще нокаутира Пулев с лекота. въпреки че Боб Аръм твърди друго", коментира Хърн.

"Феновете ще получат мач между Джошуа и Фюри. Ще направим всичко възможно, за да го реализираме. Преди имахме проблеми в преговорите с екипа на Уайлдър, сега имаме два щаба, които наистина искат такъв мач. Когато друг път ще имаме шанс да видим двама световни шампиони от Великобритания да се изправят един срещу друг за определяне на абсолютен световен шампион. Не се е случвало никога преди и няма да се случи никога отново. Ще сме идиоти, ако не организираме този мач", допълни Хърн.

Пулев се прибрал тайно в България

Пулев се прибрал тайно в България

Без медии на летището