Промоутърът на световния шампион в тежка категория Антъни Джошуа - Еди Хърн, призна, че ще бъде трудно да се организира мач между Ей Джей и Тайсън Фюри в близко бъдеще.

Непобеденият в професионалната си кариера Фюри наскоро си върна боксовия лиценз, след като изтърпя наказание за употреба на допинг, и вече си търси противник. Джошуа от своя страна ще срещне Джоузеф Паркър в края на март в Кардиф, като в този двубой ще бъдат обединени поясите на WBA, IBF и WBO.

"Всички искат да видят Фюри отново на ринга и ние сме готови да организираме този мач. Това обаче ще бъде трудно, тъй като ще бъде доброволна защита на титлите от страна на Джошуа, но от друга страна Тайсън Фюри е бивш световен шампион и също има сериозна стойност на пазара", коментира Хърн, намеквайки, че Фюри трудно ще се съгласи на малък процент от наградния фонд, какъвто приемат повечето съперници на Джошуа до този момент.

"Това е потенциален двубой в бъдещето, но засега имаме мач с Паркър на 31-ви март. Крайната ни цел не е Тайсън Фюри, а да спечелим всеки един пояс в дивизията", допълни промоутърът на Джошуа.

Тайсън Фюри отслабна с 25 килограма

Тайсън Фюри отслабна с 25 килограма

"Всеки ден тренирам по два пъти"