Еди Хърн е силно възмутен от желанието на Кубрат Пулев да вземе "лъвския" пай от мача на българския нокаутьор с Дилиан Уайт. Както е известно, съгласно правилника на IBF, Кобрата трябва да получи 75%, а англичанинът от ямайски произход 25%.

Кубрат Пулев: Чувствам се цесекар

Кубрат: Чувствам се цесекар

"Беше много хубаво честване"

"Проблемът е, че Пулев е втори в ранглистата и парите от търга се делят 75% на 25% в негова полза. Това е възмутително. Подадохме жалба, която бе отхвърлена. Сега ще има търг, ще видим какво ще стане", каза Хърн пред iFL TV.

"Ако Джошуа не може да срещне Дионтей Уайлдър, може да има мач с Дилиан. Всичко е възможно", допълни Еди, който уточни, че основната цел е да има обединителен мач за всички световни титли между Джошуа и Уайлдър.

При условие, че Дилиан Уайт се откаже от боя с Кубрат от IBF трябва да намерят друг съперник на българина. Този мач е необходим на Пулев, за да стане отново претендент №1 за титлата.

Припомняме, че Кобрата беше на крачка от световната титла. Той получи контузия малко преди мача си с Антъни Джошуа през миналата година. В последния момент британецът трябваше да се бие с Карлос Такам и спечели с известна съдийска помощ.