Дерик Чисора гарантира, че ще нокаутира Кубрат Пулев в реванша им на 9 юли в Лондон. Това той заяви на официална пресконференция днес в английската столица, организирана от промоутъра Еди Хърн.

Общо в кариерата си Чисора има 32 победи (23 с нокаут) и 12 поражения, но отново подчерта, че винаги приема най-тежките съперници и не се интересува от резултата, колкото от представянето си, с което радва феновете.

"Какъв е планът за кариерата ми? Война. И двамата знаем, че това е планът. Загубил съм толкова много битки, но съм и печелил. За мен няма значение, аз просто искам да се съревновавам не само на ринга, но и в тренировките в залата.

Още съм гладен и още искам да радвам хората със стила си. Нямам нужда да се харесвам на някого и да продавам някакъв продукт, който никой не иска. Затова не се пазя в битките, а се старая да съм атрактивен и да съм в добра форма.

На 9 юли ще започнем от 13-тия рунд. Предишният противник на Кубрат не беше на високо ниво, аз съм нещо съвсем различно. Феновете ме карат да се вълнувам и понякога забравям стратегията си преди срещата, а като удари първия гонг отивам на война".

Кобрата: Дерек Чисора не се страхува от никого и затова има моя респект

Кобрата: Дерек Чисора не се страхува от никого и затова има моя респект

Какво мога да кажа за себе си, освен, че съм напълно готов, споделя Пулев