Звездата на Ботев (Враца) Валери Божинов говори пред медиите след равенството с ЦСКА 1948 1:1 в контрола, която се игра днес в село Герман.

"Този мач беше за момчетата, които не са играли в официалните мачове. Имаше желание и най-важното е, че няма контузии. В такива контроли е важно да излезеш от мача без контузии.

ЦСКА 1948 и Ботев (Враца) завършиха наравно 1:1

Без победител в контролата между ЦСКА 1948 и Ботев (Вр)

Спарингът се игра в село Герман

важавам и ЦСКА, и ЦСКА 1948. Изпитвам респект към двата клуба.

Искам да благодаря на всички във Враца за помощта. В отбора си помагаме. Когато си в такъв отбор като Ботев, трябва да се разбирате. Благодаря им за отношението към мен.

Нормално е да пожелая успех на националния отбор на и Петър Хубчев. Най-важното е да продължим с успехите. Надявам се да вземем максимума от следващите два мача. Мисля, че отборът ще победи Кипър утре. Отборът е силен и има качествата. Качествата на играчите също са добри. Познавам Хубчев и знам добре как работи. Няма да е лесно срещу Кипър.

Валери Божинов: Лудогорец е най-добрият отбор в България и един от най-добрите на Балканите

Валери Божинов: Лудогорец е най-добрият отбор в България и един от най-добрите на Балканите

"Голяма е разликата"

Не мисля, че един мач може да реши първенството. Всички знаем какъв е форматът на нашето първенство. Нека Лудогорец и Левски направят един спектакъл. Като левскар се надявам Левски да победи, но знаем качествата на Лудогорец. Не съм изненадан, че Левски е на първо място. Отборът винаги ще се бори за титлата", коментира Божинов.