Валери Божинов обяви, че ще продължи да носи екипа на Ботев (Враца). Той отрече спекулациите, че обмисля напускане на клуба след оставката на неговия доведен баща Сашо Ангелов като треньор на "зелените".

"Продължавам да играя за Ботев Враца. Надявам се скоро да прекъснем негативната серия. Целта пред нашия отбор е да спечели колкото се може повече точки до края на шампионата. Най-важно е да изпитваме удоволствие от футбола и да се забавляваме", заяви нападателят.

"Радвам се, че Тони Здравков стана треньор на нашия отбор. Познавам го добре, тъй като съм работил с него в Левски. Именно той ме привлече първия път на Герена. Здравков имаше възможност да работи и в Лудогорец, където със сигурност е научил много. Надявам се да го пренесе в Ботев Враца. Здравков ми направи много добро впечатление. Личи си, че през последната година е претърпял развитие. Разбира се, че не може да сравняваме Лудогорец с Ботев Враца. Там качеството е много по-високо, но въпреки това смятам, че ние разполагаме с добри футболисти и имаме сили да постигнем положителни резултати", каза още Божинов пред колегите от "Гонг".

Валери Божинов пред раздяла с Ботев (Враца)?

Валери Божинов пред раздяла с Ботев (Враца)?

Нападателят ще има разговор с ръководството в понеделник