Валери Божинов даде интервю пред bTV, в което сподели за настоящата си ситуация в Ботев (Враца). Макар и на 32, нападателят все още има цели за постигане в най-популярната игра. Божигол открито говори и за любовта си със сръбкинята Биляна Дол.

"Един футболист наистина трябва да се чувства щастлив на едно място. Щастието не идва само от дадения град, то идва, защото обичаш футбола. Знаеш защо тренираш, знаеш защо го правиш.. нямаш търпение за мачовете събота или неделя. Самият аз съм си поставил цели, независимо че съм на 32 години. Всеки може да каже: "Да, Враца е..", но аз знам, че този град и тази публика може да ми даде много. И аз мога да дам много на публиката на "Ботев", каза футболистът в специално интервю за bTV и предаването "COOL...T".

"От три години насам, откакто съм с Биляна животът ми се преобърна на 360 градуса. Винаги постигаме целите заедно, тя винаги ми е била огледалото. Любовта е голямо богатство, което не може да се купи. Тя е по-голяма от мен, има повече опит, но когато стъпя накриво винаги ми казва къде греша.", добави Божинов.

Божинов след гола срещу Черно море: Съдията ме предупреди да не правя повече картечницата

Божинов след гола срещу Черно море: Съдията ме предупреди да не правя повече картечницата

"Ще измисля някакви други неща"