Новият треньор на Ботев (Враца) - Даниел Моралес, обяви, че в последните няколко дни почти не е спал. Той замени на поста Веселин Великов. 

"От поканата досега спя по 3-4 часа, адреналинът ми идва в повече! Нямам търпение да се захвана за работа... Моето мнение е, че футболистите трябва да работят малко повече. А клубът ще дава път на онези, които са гладни за футбол и за успехи да се доказват", заяви той пред "Конкурент".

"Аз говорих с ръководството, а кметът Каменов обеща, че всичко, което е обещано, ще се плаща. Не съм чул от години някой да не е получил заплатите си в Ботев (Враца). Вероятно бюджетът не ни позволява заплатите, които се вземат в други отбори. Аз за пари в Ботев няма да говоря, има си ръководство."

"Тук съм, защото искам да се докажа и да покажа, че футболен град като Враца има място сред най-добрите отбори. Дали ще успея? Времето ще покаже. Имам право и на "меден месец" като във всяко семейство. За мен този месец ще е подготовката на отбора, в която трябва да вложим много старание. Искам да съм готов за мачовете", каза още Моралес, който все още попълва щаба си.

"Досега съм бил помощник на много добри треньори - Стамен Белчев, Стефан Генов, Бруно Акрапович, Любо Пенев... Всички те ми се обадиха и ме подкрепиха за решението. Но когато ти си старши-треньор, когато вземаш решенията и поемаш отговорността - е друго. Усетих го на стадион "Олимпико" в Рим, когато водих ЦСКА."

Пореден напускащ Ботев (Враца)

Пореден напускащ Ботев (Враца)

Венци Керчев сам обяви новината