Сагата около смяната на собствеността на Ботев (Пловдив) е към края си. Такива уверения даде изпълнителният директор на "жълто-черните" Даниел Сереидо.

Испанецът обяви, че до края на следващата седмица руският бизнесмен Антон Зингаревич ще придобие акциите на канарчетата.

"Имахме доста тежки шест месеца. Сега обаче сме оптимисти и гледаме напред към новия сезон. Надяваме се да няма повече коронавирус в състава и да не ни преследват травми. Около 4-5 играчи напускат, но очакваме нови попълнения. Работим усилено и с децата от школата. Знаете, че вече сме подписали договори с няколко момчета от академията. Надявам се на добра работа с медиите през новия сезон. Очакваме до края на следващата седмица да приключи сделката с Антон Зингаревич.

Имахме доста правни проблеми по сделката, но нещата са към края си. Господин Зингаревич е готов да поеме ситуацията в клуба. Той помага на отбора много, също както и нашите спонсори. Ние се опитваме да увеличим приходите си. Няма да направим договори на играчи, които да не са съобразени с нашето състояние. Ще има увеличение на заплатите на първия отбор. Опитваме се да бъдем по-ефикасни в нашата работа", добави Сереидо.

Нов в Ботев (Пловдив): Публиката заслужава отборът да играе добре

Нов в Ботев (Пловдив): Публиката заслужава отборът да играе добре

Идвам с амбиции за челни места, споделя Николай Минков